Skip to content

PGP-koulutukset

PGP31 Kiinteistöliiketoiminnan johtamisen koulutusohjelma

Post Graduate Programme in Real Estate Business

Arvonluonti kiinteistöliiketoiminnassa perustuu kiinteistömarkkinoiden muutosten ennakointiin ja tilojen käyttäjien tarpeiden ymmärtämiseen. Kiinteistöliiketoiminnassa johtajan tehtäväkenttä sisältää keskeiset liiketoimintajohtamiseen ja palvelutoiminnan organisoimiseen liittyvät näkökulmat, joiden osaamishaasteisiin tämä koulutusohjelma vastaa. Monialaisuus sekä sijoittajan, omistajakäyttäjän ja palvelutuottajan vaatimukset tuovat ohjelmaan jatkuvasti uusiutuvia näkökulmia.

Syksyllä 2024 starttaa PGP31

Arvostetun ja perinteikkään Kiinteistöliiketoiminnan johtamisen koulutusohjelman seuraava toteutus käynnistyy elokuussa 2024 infotilaisuudella, jonka jälkeen lähijaksot starttaavat syyskuussa 2024. Vuoden mittaiseen kokonaisuuteen kuuluu seitsemän lähijaksoa, yksilö- ja tiimitehtäviä sekä tutkielman teko.  Lähijaksojen aiheet antavat kattavan läpileikkauksen kiinteistöliiketoiminnan eri toimijoiden strategioista, vaatimuksista ja toimintaympäristöstä.  Koulutusohjelmaan kuuluu myös vapaaehtoinen opintomatka Eurooppaan, ja syksyllä 2024 suuntaamme Reykjavikiin viime vuosien tapaan. PGP31:n päätösseminaari pidetään elokuussa 2025.

PGP-opintokokonaisuuden suorittaneet oppivat luovimaan paremmin muuttuvassa toimintaympäristössä ja hyödyntämään näitä muutoksia liiketoiminnassaan. Koulutuksen puhujina meillä on niin yliopistojen edustajia kuin asiantuntijoita suoraan kentältä.

PGP on tarkoitettu kiinteistöalan johtajille ja asiantuntijoille, joiden tavoitteena on päivittää, laajentaa ja syventää osaamistaan sekä valmentautua alan muutosten hallintaan ja tehtäväalueensa kehittämiseen. Koulutusohjelma antaa mahdollisuudet niin oman osaamisen kehittämiseen kuin mielenkiintoisille keskusteluille ja verkostoitumiseen muiden alan osaajien kanssa.

Raklin myöntämän kiinteistöjohdon sertifioinnin vaatimuksena on työkokemuksen ja alalla ansioitumisen lisäksi kouluttautuminen, ja PGP-opinnot soveltuvat KJs-sertifikaatille vaadittaviksi substanssiopinnoiksi.

Kysyttävää?

Jos sinulla on kysyttävää koulutusohjelmasta, otathan meihin yhteyttä:

Kriste Mäkelä

koulutus- ja markkinointipäällikkö

040 6640 901
kriste.makela@kiinko.fi

Jenni Wiiala

koulutuspäällikkö

040 677 1170
jenni.wiiala@kiinko.fi

Tiedossa kasvua.

Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy ja Kiinteistöalan Koulutussäätiö Kiinko on viimeisintä tietoa tarjoava koulutuskumppani.

Jaa tämä sivu: